nlc.hu
Aktuális

Felrobbant kaposvári ház

Teát akart főzni, felrobbant a kaposvári férfi háza

A környéken óriási volt a káosz és a pánik.

Teafőzés közben robbant fel a háza egy idős férfinek Kaposváron. Mint a Tények riportjából kiderül, a detonációnak akkora ereje volt, hogy az ott élő kirepült az udvarra. Megégett és a haja is kigyulladt, de túlélte a robbanást. A ház tulajdonosát nagyon megviselték a történtek, több sérülést is szenvedett (a végtagjain és a fején első- és másodfokú égési sérülései lettek). Az első ellátást követően végül stabil állapotban a kaposvári kórházba szállították. Átmenetileg a hozzátartozói szállásolják majd el.

A környéken élők azt mondták, hogy olyan volt, mintha háború lenne, először azt sem tudták, hogy mi történt. A szomszédok arról számoltak be, hogy kora reggel történt a robbanás, amitől a környéken mindenki megijedt, az emberek az utcára szaladtak. Egyből hívták a mentőket és a tűzoltókat. Óriási volt a káosz és a pánik.

házromok

Ennyi maradt a felrobbant házból – Forrás: TV2 / Tények – videó

A kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Mint kiderült, a szivárgó gáz robbant be, ez röpítette a levegőbe az épületet, és vele együtt a ház tulajdonosát. A robbanás és a szétszóródott törmelékek a szomszédos lakóházban, valamint több kocsiban is kárt tettek.

A baleset pontos körülményeit egyelőre még vizsgálják a tűzoltók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top