nlc.hu
Aktuális

Viták miatti lakásrobbantás

Összeveszett a szomszédjaival, bosszúból felrobbantotta a lakását

Pszichiátriára került az idős férfi.
tűzoltó,

Összeveszett a szomszédjaival, ezért bosszúból felrobbantotta a lakását egy férfi Szombathelyen – számolt be a Tények. Megpiszkálta a gázvezetéket, majd a kertben várt. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia, ráadásul az egyik lakásban két kisgyerek is él, de végül senki nem sérült meg. A helyiek most nagyon félnek, hogy az idős férfi újra robbantani fog.

A szomszédok szerint a férfi nagyon megváltozott mióta elvesztette a fiát. Rendszeresen összeveszett a lakókkal, valószínűleg azért robbantotta fel az otthonát, mert elege lett a vitákból.

Begyújtotta a konvektort, vagy megbuherálta a gázt. Van neki a kertben egy kis bungija, amit ő csinált, ott aludt. Tehát őt is úgy ébresztették a tűzoltók. Szerintem tudta, hogy csinálni, tehát szándékosan csinálta” – nyilatkozta az egyik szomszéd.

A robbanás éjszaka történt, és a törmelék az utca felé repült, ezért nem sérült meg senki. A tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek, így a lángokat is sikerült időben megfékezni.

A Tények úgy tudja, a robbantót azóta pszichiátrián kezelik.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top