nlc.hu
Aktuális

55 éve nem beszélt nővel a nőktől rettegő férfi

55 éve nem jön ki egy kerítés mögül a férfi, annyira retteg a nőktől

A most 71 éves szűz, Callitxe Nzamwita 16 éves volt, amikor úgy érezte, képtelen elviselni a nők társaságát, így inkább egy általa épített kerítés mögé menekült előlük.
Callitxe Nzamwita

Még kamasz volt, amikor rájött, hogy nem bír a nők közelében lenni, képtelen velük szóba állni, ezért úgy érezte, el kell menekülnie előlük. Erre egyetlen módot látott: szerény afrikai hajlékát kerítéssel vette körbe, és úgy döntött, nem jön ki onnan többé. Ennek immár 55 éve. De hogy maradhatott így életben? A kérdés jogos, és a válasz kissé bizarr: elsősorban a közösségében élő nők segítségével. Ők időről időre bedobálják mindazt a kerítésen keresztül, netán átcsúsztatják a kerítés résein mindazt, amire Callitxenek szüksége lehet az életben maradáshoz. Ő nem áll szóba velük, de miután elmennek a „látogatók”, mindig odamegy és összeszedi az adományokat – derül ki az odditycentral cikkéből.

Többnyire ételt, tisztítószereket és ruhákat visznek neki, és miután a stáb beengedett egy stábot a hajlékába, már látszott, hogy szörnyű körülmények között él. Callitxe Nzamwita egyébként egy ritka betegségben, a ginofóbiában szenved, ami azt jelenti, hogy irracionális és erős félelmet érez a nők közelében. A férfi máig retteg tőlük, és úgy érzi, csak a kerítés védheti meg a nőktől. A férfi sztoriját még augusztusban kapta fel az afrikai sajtó, amikor az Afrimax egy videót posztolt az életmódjáról. A történet kapcsán azonban kissé furcsa, hogy egyetlen ottani média sem részletezte, hogy Callitxe pontosan hol él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top