nlc.hu
Aktuális

Lef@szozta a vevőt, kirúgták az IKEA-ból

„Kicsit elszakadt a cérna” – megszólalt a reklamáló vevőt lef@szozó ikeás, akit végül kirúgtak

A 23 éves Dominik egy éve dolgozott a multicégnél.
IKEA

Nem mindennapi eset történt a minap az Örs vezér téri IKEA-ban: egy férfi egy evőeszköztartót vitt vissza, az ügyintézőt azonban bosszanthatta, hogy a vevő telefonnal a kezében lépett a pulthoz. Felháborodásának „hangot is adott”: a visszárubizonylatra a vásárló neve helyett a „telefonáló f@sz” megnevezést írta. Ezt csak otthon vette észre a vevő, aki egyből reklamált az IKEA-nál. Az áruházlánc elnézést kért a történtekért és egy kétfős ebédmeghívást ajánlott fel a kellemetlenségért az éttermükben.

A Balázsék című rádióműsorban megszólalt a f@szozó ügyintéző, akit az eset után elbocsátottak. A 23 éves Dominik belátta, nem így kellett volna reagálnia. „Én azért annyit elvárok egy embertől, hogy legalább köszönjön, ne csak így ledobja a 395 forintos evőeszköztartóját a pultomra a blokkjával együtt, és akkor találjam ki, hogy mit szeretne. (…) Két hete folyamatosan nyomtam, aztán kicsit elszakadt a cérna. Nyilván nem így kellett volna reagálni” – mondta. 

Azt is hozzáfűzte, hogy nagyon korrekt volt vele az IKEA. Mivel akkora hírverést kapott az eset, nem tarthatta meg őt a multicég. „Megpróbáltak megtenni mindent, (…) de nem tudtak megtartani sajnos. (…) Én a saját véleményemet írtam a papírra, de ettől függetlenül nem nyilvánulhat meg így egy ügyfélszolgálatos munkatárs” – fogalmazott.

(rtl.hu / mandiner.hu)

Kiemelt fotó: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Róka László 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top