nlc.hu
Aktuális

Meghalt egy lakó, hetekig nem tűnt fel a házban

Hetekig nem tűnt fel egy ferencvárosi társasház lakóinak, hogy meghalt a szomszédjuk

Több hete oszló holttestet találtak Budapesten, a 9. kerületi Pöttyös utca egyik lakásában. Mint a Tények riportjában elhangzott, az egyedül élő középkorú férfi a szomszédok szerint már egy ideje rossz állapotban volt, de senkinek nem tűnt fel, hogy később meghalt. A ferencvárosi társasház lakói csak az orrfacsaró bűzt érezték meg végül.

Mielőtt kiderült, mi történt, az itt élők az hitték, hogy a szeméttárolóból jön a szag vagy csőtörés történt, de a közös képviselőtől hiába kértek segítséget, azt a választ kapták, hogy ‘ne törődjenek a bűzzel, majd elmúlik’.

Miután betörték az ajtót, a tűzoltók is rosszul lettek. Mindez csütörtökön történt. A lakást azóta sem takarították ki, ezért a szomszédok lefóliázták az ajtót. Hiába van nyitva folyamatosan a lépcsőházban az ablak, így is érezhető még a szag, az ott lakók most azt mondják, kénytelen lesznek ők tenni valamit. “Veszek 10 liter hipót és szétlocsolom, más nem lehet tenni” – nyilatkozta egyikük.

Egy testvérpár élt az lakásban, akik – a szomszédaik szerint – gyakran ittak. Egyikük néhány hónapja halt meg, az 50 év körüli férfi ezután maradt egyedül a lakásban. Az ott élők az elmúlt hetekben látták rajta, hogy sovány és rossz állapotban van, de nem gondolták, hogy hamarosan meghal.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top