nlc.hu
Otthon

A szekrényben találta meg eltűnt férje holttestét

A szekrényben találta meg a 8 hónapja eltűnt férje holttestét

Az amerikai nő szinte sokkot kapott, amikor a gardróbszekrényben bukkant rá eltűnt férje mumifikálódott holttestére.
A montázson egy gradróbszekrény és a férfi eltűnését mutató plakát

Az Illinoisban élő Jennifer Maedge 2022. április 22-én jelentette be, hogy eltűnt a férje, Richard Maedge. Annak idején a rendőrség kiment a házukhoz, és kétszer is átvizsgálták az ingatlant, de a férfit nem találták.

Az egyenruhások a házat egy kényszeres gyűjtögető otthonaként írták le, ahol furcsa szagra lettek figyelmesek. Később egy vízvezeték-szerelő állítólag megszüntette a szag forrását. Ám mivel a férfit sehol nem találták, nyomozás indult. Richard azonban nem adott életjelet magáról, és nem bukkantak a nyomára.

2022. december 11-én aztán hátborzongató felfedezést tett a felesége, amikor elő akarta venni a karácsonyi dekorációkat. Jennifer azt mondta, nem nagyon szokott kotorászni a használaton kívüli gardróbszekrényben, mert mindig tele van szeméttel, de most szüksége volt az ünnepi díszekre. Szinte sokkot kapott, amikor megtalálta férje holttestét a szekrényben.

A férfi eltűnése óta eltelt nyolc hónapban a test elkezdett mumifikálódni, valószínűleg ezért nem volt olyan erős szaga, hogy a feleség észrevegye. A halottkém nem talált idegenkezűségre utaló jelet, sérülést, így a halálesetet öngyilkosságként kezelte a rendőrség.

„Sajnos nem olyan végkimenetellel zárult a keresés, ahogy szerettük volna, de legalább megtaláltuk, és tisztességesen eltemethetjük” – mondta a gyászoló özvegy.

Sajnos ezúttal nem került elő élve az eltűnt személy, pedig olykor akár évtizedek után is felbukkanhat. Egy 30 évvel korábban eltűnt amerikai nő az otthonától 2700 kilométerre, egy Puerto Ricó-i idősek otthonában élt éveken keresztül, miközben mindenki azt hitte, hogy meghalt.

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(LadBible)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: Pexels; YouTube/FOX 2 St. Louis)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top