nlc.hu
Aktuális

Samsung karácsonyi ajándékötletek

Stresszmentes ajándékvásárlás? Segítünk!

Ne húzd az utolsó pillanatig az ajándékvásárlást, segítünk, hogy találhatsz könnyen szuper ajándékokat.

Kétféle ember létezik: akinek már szeptemberben becsomagolva állnak a karácsonyi ajándékok a kijelölt dugihelyén, és mi, többiek, akik az utolsó pillanatban, kapkodva vásárolunk. Mert bár mindenki az előbbi tábort akarja erősíteni, a valóság az, hogy csak kiválasztott keveseknek sikerül ezt megugrania.

Fogadjunk, hogy te is minden évben megesküszöl, hogy december 23-án már nem rohansz „csak még egy” ajándékért, mikor a többit is csak néhány nappal azelőtt szerezted be. Lehet, hogy eddig még nem tudtad betartani ezt a fogadalmad, de idén minden máshogy lesz – mert most a Samsunggal együtt itt vagyunk, és segítünk neked az ötletelésben. Szinte akármelyik családtagodról vagy legyen szó, találunk neki való ajándékot a Samsung kínálatában!

Az igazi jolly joker

A Galaxy SmartTag2 egy olyan darab például, ami számos rokonodnak megkönnyítheti a mindennapjait.

Kutyagazdi van a családban? Ő a kis kedvence nyakörvére csatolhatja a SmartTag2-t, amiben feltüntetheti a telefonszámát. Így, ha valamelyik négylábú elcsatangolna, akkor nemhogy bemérheti a kedvence helyzetét, de ha egy járókelő hamarabb megtalálná, az Elveszve mód segítségével (ami bármely NFC-olvasóval és böngészővel rendelkező mobileszközön működik) azonnal riaszthatja a gazdit. A Galaxy SmartTag2 amúgy támogatja az új kisállat-sétáltatási módot is, így a sétákat is naplózhatja a kutyarajongó családtag. Akinek egyébként egy pillanatig sem kell aggódnia amiatt, hogy a készülék elkopik a mindennapi igénybevétel során, például a vizes tálkák vagy a kinti futkározás miatt, mert a Galaxy SmartTag2 strapabíróbb, mint valaha.

Samsung Galaxy SmartTag2

Fotó: Samsung

A strapabíróságnak köszönhetően a folyton utazó rokonod is meggyőződhet arról, hogy a bőröndje biztonságban van (átszállásokkor különösen jól jöhet a táska nyomon követése – tudjuk, milyen könnyen elveszíthetik a légitársaságok a poggyászokat), a SmartTag2-t jól bírja az állandó ide-oda dobálást és futószalagos utaztatást is.

És ha már elkeveredett tárgyak: megvan a nyolcvanhatszor feltett „Nem láttátok a kulcsom?”-kérdés. Na most, ezt sem kell már annyit hallanod – így egy kicsit saját magad is megajándékozod, ha Galaxy SmartTag2-t adsz a legfeledékenyebb családtagodnak. Az eszközkulcstartónak is kiváló, hiszen amikor valaki a nagy rohanásban nem találja a slusszkulcsát, egyszerűen csak bekapcsolja a Samsung telefonját, ami a kamerán keresztül a kiterjesztett valóság (AR) keresési technológiát kihasználva vizuálisan irányítja a SmartTag2-vel ellátott kulcshoz.

A család másik felének

Tudjuk, hogy nálatok is van valaki, aki elképesztően kreatív, folyton pezseg az ötletektől. Akár az öcséd az, akár az unokatesód, az ő neve van ráírva a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ készülékeket rejtő csomagokra. A két hordozható és nagy teljesítményű tablet bármelyikével, olyan alkotói felületet ajándékozol, ami önkifejezésre buzdítja a család kreatív elméjét.

Samsung_Galaxy Tab S9 FE_Tab S9 FE+

Fotó: Samsung

De nem csak a kreatív energiák beindítására fantasztikus a készülék! Jól fog jönni a hirtelen jött ötletek felírásához, de meetingen vagy akár az egyetemi órákon jegyzetelésre is használható. Az akár 1 TB-os memórián pedig rengeteg hasznos anyag elfér dokumentumoktól kezdve a videókig.

Mivel ez „csupán” két ötlet volt – és tényleg segíteni jöttünk – bedobunk egy harmadikat is. Ez pedig nem más, mint a Galaxy Buds FE fülhallgató. Aminek örülni fog bárki, aki– akár netflixezéssel, akár zenehallgatással – kikapcsolódna kicsit egy hosszú nap után. Nagyon fogja értékelni ugyanis a részletgazdag hangzást, mely segítségével olyan formában hallgathat bármit, ahogy azt az alkotó elképzelte. Miközben az erőteljes aktív zajszűrés (ANC) és a Környezeti hang funkciók segítenek kizárni a külvilág zajait, hogy a maximumon legyen az élvezeti érték.

Samsung_Galaxy Buds FE

Fotó: Samsung

Viszont nemcsak szórakozásra, munkára is kiváló – telefonos tárgyalásokra, hiszen akár egy nyüzsgő városban vagy egy szeles hegytetőn a hangod hallható lesz a telefonhívásaid során, a Galaxy Buds FE DNN megoldásának köszönhetően, amely ügyesen kiszűri a háttérzajokat a hangodból.

Kinek adod a tabletet, és ki kapja a fülhallgatót? Na és a SmartTag2-t? Kombinálod inkább a hármat? Zseniális megoldás!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top