nlc.hu
Aktuális

Nem kapott ajándékot karácsonyra egy anyuka

Kifakadt egy anyuka, hogy nem kapott ajándékot, most ő TikTok sztárja

Elege lett abból, hogy egész decemberben stresszelt a karácsony miatt, aztán egyetlen meglepetés sem várta a fa alatt.
Nő karácsonykor a kanapén

A michigani Mary Yang saját bevallása szerint évről évre végigstresszeli az év utolsó hónapját, annyira izgul amiatt, hogy gyerekei és a férje remek ajándékokat kapjanak karácsonyra, ellenben ő maga mindig meglepetés nélkül marad. Yangnak most lett elege az egészből, és a TikTokra feltöltött egy videót, az arckifejezésével és a gondolataival: 

Tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen anyuka, aki úgy ébredt karácsony reggelén, hogy nem talált ajándékot a fa alatt a családjától, miközben nézte, ahogyan a gyerekei és a férje kibontják az meglepetéseket, amik miatt egész hónapban stresszelt.

A december 26-án posztolt videót már több mint félmillióan nézték meg, és nagyon sokan együttérzésükről biztosították Yangot, mert ismerős volt számukra a szituáció. Az egyik felhasználó azt írta, 20 éve házas, de még soha nem kapott ajándékot, egy másik arról mesélt, vele is megtörtént egyszer, de az apósa rögtön beszélt a férjével, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő. Sőt, olyan is akadt, aki elárulta, épp ez vezetett ahhoz, hogy elvált a férjétől.  

Yang egyébként kommentben az is elárulta, hogy nemcsak karácsonykor, hanem az év többi jeles napján sem kap semmit a férjétől, az egészet egy állandó küzdelemként éli meg. Épp ezért sokan azt javasolták neki, hogy kezdjen el magának venni ajándékokat, az egyik tiktoker pedig megosztotta vele, nála az vált be, hogy elküldi egy listán a családjának, mit szeretne. Valaki azonban rámutatott, hogy igazából nem az ajándék hiánya a probléma, hanem az, hogy emiatt az ember úgy érezheti, nem elég fontos ahhoz, hogy gondoljanak rá.  

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top