nlc.hu
Aktuális

44 év után nyugdíjba vonuló munkatárs búcsúztatása az Aeroplexnél

44 év után nyugdíjba vonul, szívmelengető módon búcsúztatták kollégái Jánost

Nem mindennapi módon köszöntek el a cég dolgozói nyugdíjba vonuló kollégájuktól az utolsó munkanapján.
Díszsorfallal és vastapssal búcsúztatták a 44 év után nyugdíjba vonuló kollégájukat az Aeroplex Kft. dolgozói

Díszsorfallal és vastapssal búcsúztatták a 44 év után nyugdíjba vonuló kollégájukat az Aeroplex Kft. dolgozói. A szívmelengető videót a cég töltötte fel a Facebook-oldalára, a posztot a Világgazdaság vette észre.

A képsorokon látszik, hogy a távozó munkatárs meglepődik a különleges fogadtatáson, majd több mint száz kollégája jelenlétében mosolyogva végigsétál a folyosón:

Mi történik, ha 44 évet dolgozol a szakmádban, majd a nyugdíj előtti utolsó munkanapodat töltöd, mint az Aeroplex hangárkarbantartás 1-es műszakjának vezetője? Marosházi János kollégánk már tudja

– olvasható a bejegyzésben, amelyben jó egészséget és jó pihenést kívánnak búcsúzó munkatársuknak.

Az állami tulajdonban lévő cégnél egyébként 750-en dolgoznak, és légijármű-karbantartási feladatokkal, illetve az ellenőrzések tanúsításával foglalkoznak.

Aki évtizedekig dolgozik a szakmájában vagy akár ugyanannál a cégnél, megérdemelné, hogy legalább olyan búcsúban legyen része, mint Jánosnak. Sajnos ez nincs mindig így, előfordul, hogy megalázó a távozás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top