nlc.hu
Aktuális

Haláleset a szalagavatón

A szalagavatón halt meg egy tanár Kiskunhalason

Már nem tudták megmenteni az oktató életét.
szalagavató

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de már nem tudták megmenteni az iskola köztiszteletben álló, szeretett oktatóját – írja a baon.hu.

Az RTL Híradó értesülései szerint Csala Tibor a Halas Táncegyüttes tagjaként lépett fel a lányával együtt, ez volt az utolsó produkció a szalagavatón. Tánc közben a férfi a lányával együtt kiment és odakint lett rosszul.

A portál úgy tudja, hogy a szalagavatónak otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett, epilepsziás rohamot kapott. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Három héttel ezelőtt a budapesti Szent Imre gimnázium idei végzőseinek szalagavató báljára ugyancsak egy borzalmas tragédia vetett árnyékot. Akkor egy végzős diák esett össze a Budaörsi Városi Sportcsarnokban rendezett ünnepségen. A kiérkező mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba a 17 éves Ágostont, ám néhány nappal később a szervezete feladta a küzdelmet. A halálát szívritmuszavar okozhatta, aminek lehet, hogy nem voltak tünetei.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Mohai Balázs 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top