nlc.hu
Aktuális

Leomlott egy fal a Paulay Ede utcában

Leomlott egy fal a VI. kerületben, két ember súlyosan megsérült

Két munkást súlyos sérülésekkel vittek kórházba, miután a felújítás alatt álló épületben leszakadt egy fal.
Száguldó mentőautó

Leomlott egy fal, és a törmelék két embert maga alá temetett a VI. kerületi Paulay Ede utcában hétfőn reggel – értesült a Bors.

A lap információi szerint az épületet felújítják, és sok munkás dolgozik odabent. A környékbeliek szerint falat bonthattak a belső udvarban, amikor a leomló törmelék maga alá temetett két, az építkezésen dolgozó férfit.

Egy közelben lakó azt mondta a lapnak, hogy a munkások a törmelék alá szorultak, ki kellett menteni őket, a mentő 11 óra után vitte el őket.

Frissítés!

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy egy fal omlott rá a két férfira. Mindketten fejsérülést szenvedtek, és egyikük gerinctájékon is megsérült. A helyszínre három mentőautó érkezett, és a két sérültet, miután a katasztrófavédelem munkatársai kimentették a törmelékek alól, kórházba vitték.

Tavaly júniusban alig néhány száz méterrel arrébb az operettszínház 27 éves balerinájára több száz kiló törmelék hullott az utcán, miután leomlott egy ház tetőszerkezete az Ó utca és Jókai utca sarkán. A táncosnő sokáig mesterséges kómában volt, súlyos koponya- és gerincsérülése miatt, de állapota javult.

Cikkünk korábbi változatában azt írtuk, hogy egy erkély omolhatott le a Paulay Ede utcában.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top