nlc.hu
Aktuális

Fordítva helyeztek el egy telefonfülkét Dunakeszin

Egy résen kell átpasszíroznia magát azoknak, akik telefonálni szeretnének Dunakeszin

Egy 25 centis résen kénytelenek bepasszírozni magukat azok, akik telefonálni szeretnének egy Dunakeszin kihelyezett fülkében.

Napjainkban ugyan egyre kevesebben használják az utcákon kihelyezett telefonfülkéket, azonban akadhatnak olyan szükséghelyzetek, amikor szükség lenne rá. A Dunakeszi vasútállomás mellett kihelyezett fülkét, azonban csak azok tudják használni, akik át tudják passzírozni magukat az ajtón. 

A fülkét ugyanis egy nyári útfelújítás alkalmával fordítva, azaz a hátoldalával az utca felé fordították

– derül ki az RTL híradójából. 

Az ajtót a kerítés miatt alig lehet kinyitni, azonban sajnos az sincs sokkal jobb helyzetben, akinek sikerül átvergődni a résen, hiszen a telefon jelenleg nem működik. A helyiek elmondása szerint azonban a segélyhívások miatt nagy szükség lenne rá. 

Nem tudom, hogy ki találta ezt ki, de nagyon okos volt

– jegyezte meg az egyik helybéli. 

Telefonfülke az utcán

Szinte lehetetlenség bejutni a Dunakeszin található telefonfülkébe (Fotó: Pexels)

A helyiek elmondása szerintem korábban még működőképes volt, azonban egy ideje már csak arra használják, hogy könyveket tesznek bele, amiket bárki ingyen elvihet. Egy nő elmondása szerint még nem látott olyan embert, aki be tudott volna menni a fülkébe. A telefonfülke sorsáról egyelőre még nem lehet tudni semmit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top