nlc.hu
Aktuális

Indoklás nélkül rúgták ki a szentesi iskolaigazgatót

Indoklás nélkül rúgták ki a szentesi iskolaigazgatót

A szülők petícióban tiltakoznak a „felháborító és mindannyiunkkal szemben méltatlan” eljárás ellen.
Indoklás nélkül rúgták ki a szentesi iskolaigazgatót

A fenntartó Szentes Nagytemplomi Református Egyházközség Presbitériuma január 4-én visszavonta Karikó-Tóth Tibor, a Kiss Bálint Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde intézményvezetőjének kinevezését – idézi a hvg.hu azt a közleményt, amelyet az iskola osztott meg a Facebook-oldalán.

A lap úgy tudja, az intézkedés nagy felháborodást váltott ki a diákok és a szüleik körében is. Még egy petíció is indult, amelyet a szülők aHang felületén indítottak a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökének címezve, és amit szombat estig több mint 600-an írtak alá.

Jelezték, hogy a petíciót azért tartották szükségesnek, mert úgy érzik, mindannyiukkal szemben méltatlan és felháborító, hogy az iskola fenntartója indoklás nélkül mentette fel Karikó-Tóth Tibort, aki több évtizede vezeti az intézményt, a munkája és a szakmai-erkölcsi teljesítménye pedig példaértékű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top