nlc.hu
Aktuális

Majka frizurája

Majka szőke tincsekkel vág neki a 2024-es évnek

A rapper új csatornán vág neki az esztendőnek.
Majka

„Blondie again!!! Muter újra belém szeret” – jegyezte meg a fénykép melletti posztban Majka, a fotón pedig jól látható, hogy visszatért a szőke hajszínhez. Az édesapa párja, Majoros Hajnalka szívecskékkel reagált a hírre. 

Majka tavaly decemberben a Facebook-oldalán egy posztban jelentette be, hogy távozik a TV2-től. Az írásában kifejtette, hogy több dolog is áll a váltás hátterében, ám az egyik legfontosabb, hogy új dolgokra vágyik. Idén már az RTL képernyőn láthatjuk viszont. 

Volt már stílusváltás

A rappert nem először láthatjuk szőke hajjal: 2022 áprilisában szintén feltűnő hajszínnel hódított, amely akkor is kapott hideget és meleget a rajongók körében. „Borzalmas a szőke haj. Öregít nagyon. Festesd vissza” – írta akkor egy követője. Majkát 2002-ben ismerte meg az ország. Egyike volt annak a 12 fiatalnak, akik először költöztek be a Való Világ villájába. Az eltelt több mint húsz évben rengeteget változott a megjelenése és a stílusa, nézzünk is pár példát erre:

Majka
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top