nlc.hu
Aktuális

Varga Viktor otthona

Így fest jelenleg Varga Viktor otthona, miután elöntötte az árvíz

Az énekes december végén számolt be arról, hogy a háza, a jurtája és a kertje is víz alá került.

Varga Viktor az Instagram-oldalán tájékoztatta a követőit, hogy a kiöntő Duna az ő budakalászi otthonában is kárt tett. Először a tűzoltók segítségével a felére csökkentették a területen a vízszintet, majd a maradékot felszívta a föld, így a hírességnek már csak az iszappal volt dolga. Amiből a képek tanulsága szerint igen sok van/volt. „1 nap megállás nélkül, mocsárból csoda” – írta a friss fotók mellé Varga Viktor.

Az énekes egyébként szereti a természetességet, ezt az életvitelét pedig mi sem bizonyítaná jobban, mint hogy örömmel vállalta, hogy egy jurtában él. 

„Ez az organikus forma azonnal magával ragadott, innentől kezdve nincs is kedvem sarkos házban lakni. Egyre jobban az organikusság felé haladok” – mesélte az énekes, aki a legtöbb berendezést maga készítette, de az otthonában nincsen folyóvíz, csak áram, tehát a tisztálkodást máshogy oldja meg. – „A kis házban most készült el egy kis rész, ahol van meleg vizem, mert az sem volt, eddig a Dunát használtam mindenre, de továbbra is a Dunát használom fürdésre, mindennap, télen és nyáron is.”

Varga Viktor

Varga Viktor (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top