nlc.hu
TV-sztárok

Varga Viktor fotójával messzire ment

Varga Viktor WC-n ülő meztelen fotója kiakasztotta a népet: „Ez alpári már”

Volt olyan, aki hosszasan elmélkedett azon, vajon miért van erre szüksége Viktornak.

Varga Viktor mindig is szeretett a határokkal játszani és sosem volt szégyenlős. Az énekestől nem áll távol, hogy magáról vagy akár kedveséről töltsön fel a közösségi oldalakra pucér fotókat, persze ízlésesen, hiszen a lényeg teljesen sosem látszott.

Varga Viktor

Fotó: Instagram

De Viktor ilyen, hiszen egy jurtában is boldogan eléldegél, simán kamerák elé áll félmeztelenül vagy elmegy fesztiválozni teljesen meztelenül. Most viszont úgy tűnik, elérte azt a pontot, amit követői egyszerűen nem tudtak szó nélkül hagyni. Az énekes hét fotót töltött fel Instagram-oldalára, „A 7. Napon az Úr is megpihent” címmel, és különböző helyzetekben lőtt magáról egy képet, melyeken úgy tesz, mintha aludna. A 2. fotója volt az, ahol az emberek kiakadtak, mert az előadó meztelenül ül a WC-n egy fogkefével a szájában.

„Számomra ez már a döbbenet! Sajnálom, mint előadó művész, munkásságod példaértékű! De az ilyen megnyilvánulásaid, kedves Viktor, egyre sűrűbbek és elgondolkodtatóak! Nem értem, miért van szükséged az ilyen fotók közzétételére? Magyarázd el, hátha megértem! Esküszöm, nem bántani akarlak de nálam még mindig zöld az ég és kék a fű” – jegyezte meg az egyik követője, amelyre Viktor azt reagálta: „csak humor”. Majd az énekest megszólítva egy másik rajongó is megosztotta, ő mit gondol. – „Én is kedvelem a munkásságod, de ez alpári már… Szerintem nagyon unatkozol valamiért az életedben, hogy ilyen aberráltságot posztolsz… Döbbenet.”

A legelső kommentelő még annyit fűzött az énekes reakciójához, hogy ne humorkodjon, mert az nem vitézhez való. Íme még pár kritika, ami a bejegyzés kommentszekciójában olvasható: „Pszichiátriai eset vagy, kedves Vitéz Viktor!”,Ez már sokk”, „Ne légy istenkáromló!”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top