nlc.hu
TV-sztárok

Jurtában él Varga Viktor

„A Dunát használom fürdésre” – fél éve él jurtában Varga Viktor

Viktor mindent maga készített a kis otthonában.

Varga Viktor szereti a természetességet, sokszor mutatkozik meztelenül, akár barátnőjével is. Ezt az életvitelét pedig mi sem bizonyítaná jobban, mint hogy fél éve egy jurtában él. 

Varga Viktor és barátnője

Varga Viktor és barátnője a Mokkában

A Mokka kameráinak elmondta, hogy először egy kis házat vett, aminek a felújítása félbeszakadt és ezért költözött be a jurtába, ami csak pillanatnyilag tűnt kényszerűségnek, azóta viszont nagyon élvezi ezt az életet. 

„Ez az organikus forma azonnal magával ragadott, innentől kezdve nincs is kedvem sarkos házban lakni. Egyre jobban az organikusság felé haladok – mesélte az énekes, aki a legtöbb berendezést maga készítette, de az otthonában nincsen folyóvíz, csak áram, tehát a tisztálkodást máshogy oldja meg. – A kis házban most készült el egy kis rész, ahol van meleg vizem, mert az sem volt, eddig a Dunát használtam mindenre, de továbbra is a Dunát használom fürdésre, mindennap, télen és nyáron is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top