nlc.hu
TV-sztárok

Varga Viktor reagált a negatív kommentekre

Varga Viktor a negatív kommentekről: „Ez az ország nagyon frusztrált, és senki nem kap semmiféle elismerést”

Az énekes szíve szerint mindenkinek adna egy ölelést.

Pár napja Instagram-oldalán osztotta meg a hírt Varga Viktor, miszerint vitézzé avatták a Szent Flórián templomban. Az énekes hatalmas megtiszteltetésként tekint a kitüntetésre.

Varga Viktor

Varga Viktor a Mokkában

Végig eksztatikus élményben volt részem, de mikor a »Hazámat szolgálom!« mondatot kiejtettem, valami igazán erős áhítat lett úrrá rajtam. Eddig is foglalkoztam a magyarsággal, a hagyományainkkal, a nemzeti érzésekkel és identitással, de mióta saját szeletem van a magyar földből, még inkább érzem fontosságát, hiszen igazán összefonódtam vele. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kísérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak” – mondta akkor az énekes, aki azóta több fotót is megosztott a jeles alkalomról. 

Ma reggel a Mokka vendégeként mesélt többet a vitézzé avatásról. „Én legszívesebben most mindenkit magamhoz ölelnék. Mert azt érzem, hogy ez az ország nagyon frusztrált, és senki nem kap semmiféle elismerést. Valaha azért voltak olyanok, hogy kiváló dolgozó, vagy valamilyen plaketteket kaptak az emberek. Valójában ez egy nagyon jó dolog volt akkoriban, hiszen gyerekek vagyunk mind, és dicséretre meg elismerésre is szükségünk van ahhoz, hogy jól fejlődjünk. Nyilván én nem vagyok olyan, mint egy hősi halott vitézünk, vagy aki a háborúban harcolt, hanem ez már egy másik világ – magyarázta Viktor, majd kitért a negatív kommentekre is. – Olyanba belemegyek, ami építő jellegű, de olyanokra nem tudok válaszolni, ahol csak mocskolnak, mert azt nagyon szeretnek. Mindenki hadd fejezze ki magát úgy, ahogy akarja, csak ne várják el, hogy én arra reflektáljak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top