nlc.hu
Aktuális

Nicole Kidman forgatáson

Nicole Kidman felismerhetetlen ebben a szettben – Fotók

Az 56 éves színésznő igazi kaméleon.

Nicole Kidmant hamarosan egy erotikus thrillerben fogjuk viszontlátni. A Babygirl című film egy sikeres vezérigazgató történetét meséli el, aki titkos viszonyba kezd egy fiatal és sármos gyakornokkal. Az igazgatót a korábban botox miatt bántott Kidman játssza, míg a gyakornokot Harris Dickinson (King’s Man: A kezdetek, A szomorúság háromszöge). A forgatások decemberben kezdődtek New Yorkban, itt készültek ezek a felvételek is az idén 57. életévét betöltő sztárról. A hírességet a napokban fotózták le munka közben ezekben a szettekben, melyek igencsak eltérnek a tőle megszokott estélyis stílustól. Persze tudjuk, hogy csak a munka miatt van mindez.

Íme Kidman, akit lehet, hogy nem ismernénk fel így az utcán

Nicole Kidman
Megnézem
Összes kép (5)

Padlóra került a Tom Cruise-zal való válása után

Január 23-án jelenik meg Dave Karger könyve 50 Oscar Nights címmel, melyben a díjat megkapó sztárok mesélnek a díj átvételének időszakáról. Nicole Kidman is megszólal, aki 2003-ban Az órákban nyújtott alakításáért kapott aranyszobrot. A People magazin szemléje szerint a színésznő rendkívül magányos és szomorú volt, hiszen házassága Tom Cruise-zal 2001-ben ért véget, így szingliként kellett átvennie a díjat. Ez annyira megviselte, hogy a gála utáni partikon sem vett részt, hanem visszament a szállodai szobájába, ahol a padlón ülve sírdogált az élete miatt.

Nicole Kidman

Nicole Kidman 2023-ban (Fotó: Northfoto)

„A szálloda padlóján ültem, sült krumplit és hamburgert ettem a családommal, majd lefeküdtem. Ekkor ütött meg:, meg kell találnom újra a szerelmemet. Szükségem van a szerelemre az életemben” – olvasható majd a könyvben a sztár vallomása. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top