nlc.hu
Sztárok

Tom Cruise románca

Ennyit költ egy randevún Tom Cruise

Elsina Khayrova értékeli, ha egy férfi megadja neki a luxust.

Tom Cruise a hírek szerint újra szerelmes, választottja pedig nem más, mint az orosz Elsina Khayrova. A 36 éves nő egyébként már volt házas, méghozzá Dmitry Tsetkov oligarchával élt együtt. A színész mindent megtesz annak érdekében, hogy elbűvölje a hölgyet: a The Sun a minap arról cikkezett, hogy Cruise London egyik legdrágább éttermébe vitte randevúzni a hölgyet, a Novikovba, ahol egy egész emeletet kibérelt csak kettőjüknek. Állítólag a színész 600 dollár (több mint 200 ezer forint) értékben vacsorázott, az est végén pedig 100 dollár feletti borravalót hagyott a pincérnek.

Tom Cruise

Tom Cruise (Fotó: Mike Coppola/WireImage)

A 61 éves színész, és a jóval fiatalabb Khayrova között a szemtanúk szerint izzott a levegő és egyértelmű, hogy elmélyült a kapcsolatuk. A volt férj megszólalt a Daily Mailnek. „Függetlenül attól, hogy kivel van együtt, Tom Cruise-zal vagy bárki mással, az uraknak tisztában kell lenniük azzal, hogy Elsina szereti a finom dolgokat az életben, és drága, fényűző ízlése van” – mondta az orosz oligarcha a portálnak.

Íme a hölgy

Cruise 1987 és 1990 között Mimi Rogers, 1990 és 2001 között Nicole Kidman, 2006 és 2012 között Katie Holmes párja volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top