nlc.hu
Aktuális

Magyarországon sportol Russell Crowe

Itt teniszezett Magyarországon Russell Crowe

A Barátok közt sztárjának kisfia közös képet is készített a világsztárral.

Budapesten forgatja a nünbergi perről szóló Nuremberg című filmet Russell Crowe. Bátyai Éva fia, Ákos találkozott is a színésszel, méghozzá sportolás közben: a kisfiú Russell Crowe mellett teniszezett az édesapjával. „Amikor elindultak le a pályáról, Russell Crowe segítséget kért a férjemtől, mert a hálót kellett megigazítani és nem tudta, hogyan működik” – mesélte az rtl.hu-nak Bátyai Éva. Ákos megkérdezte a világsztár asszisztensét, kérhetnek-e autogramot, aki azt tanácsolta, hogy próbáljanak meg odamenni a sztárhoz. Meglepetésükre Crowe nagyon kedves és készséges volt, egyáltalán nem bánta, hogy odamentek hozzá.

Russell Crowe

Russell Crowe (Fotó: Northfoto)

„Volt egy tényleg nagyon szép labdamenetük, akkor Russell Crowe kinézett a férjemre és megkérdezte, hogy szeretnének-e egy autogramot” – mesélte a színésznő. Végül kaptak egy aláírást, illetve kedélyesen elbeszélgettek a Gladiátor sztárjával. És hogy miről? 

„Hogy hívják, mennyi idős, ilyen alap dolgokról. Utána persze ment vissza teniszezni, de egyáltalán nem csak annyi volt, hogy gyorsan csináljunk egy képet, aztán menjetek, hanem nagyon nyitott és kedves volt. Mondta is a férjem, hogy nagyon közvetlen volt, ugyanolyan, mint bármelyik másik ember. Semmi sztárallűr vagy nagyképűsködés” – mesélte Bátyai Éva, aki a Reggeliben hozzátette, hogy egy Wekerle-telep környéki teniszpályáról van szó. 

Ez is érdekelhet Russel Crowe Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top