nlc.hu
Sztárok

Visszavonulhat Russell Crowe

A visszavonulást fontolgatja Russell Crowe

Egyelőre kétesélyes a dolog, még nem hozta meg a végleges döntést.

Az 59 éves Russell Crowe az 57. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon beszélt arról, hogy a visszavonuláson gondolkodik, mivel úgy érzi, megöregedett.

„A tükör előtt állsz, és azt mondod: Ki a f*sz ez? Most egy ilyen az időszakban vagyok” – mondta az újságíróknak a színész. Hozzátette ugyanakkor, hogy a 85 éves Ridley Scottot tekinti az egyik példaképének, aki ebben a korban is dolgozik és folyamatosan új dolgokat fedez fel a munkájában.

Russel Crowe

Fotó: Getty Images

Lehet, hogy egyszerűen abbahagyom, és soha többé nem fogtok hallani rólam. Még nem döntöttem el, mi lesz. Kétesélyes a dolog

– fogalmazott a művész, akinek életművét Kristály Glóbusszal ismerték el. Crowe-ot a fesztiválra elkísérte a párja, Britney Theriot is, akivel az elmúlt hónapokban közösen utazták be a világot. A 31 éves színésznő háttérénekesként is fellép a színész koncertjein. 

 A színész jelenleg egy 400 millió dollár értékű filmstúdió építésén is munkálkodik, Aussiewood néven, az ausztráliai Coffs Harbourban. A sztárnak egy 400 hektáros farmja van a közeli Nana Glenben, idejét pedig e vidéki birtok és sydney-i otthona között osztja meg.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top