nlc.hu
Aktuális

Itt játszik a jövőben Rubint Rella férje, Novothny Soma

Rubint Rella férje, Novothny Soma a lengyel élvonalba igazolt

Korábban a Vasastól távozó Novothny Somának megvan az új csapata.

A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas. Az m4sport.hu szerdán számolt be a 29 éves csatár Chorzówba szerződéséről. A Ruch a kiesést jelentő, utolsó előtti helyen áll a 18 csapatos lengyel élvonalban, és legközelebb szombaton a listavezető Jagiellonia vendég lesz – írja az MTI.

Rubint Rella elmondta, milyen focistafeleségnek lenni

A híresség korábban elmondta, milyen előnyei és hátrányai vannak, ha egy élsportolóhoz megy valaki feleségül. „Nagyon sok pozitívummal jár, mert kicsit olyan, mintha egy utazó blogger lennék. Olyan helyekre jutottunk el, mint például Korea, ahova valószínűleg nyaralni nem mentünk volna el soha. Ha már ott voltunk, a világ azon részén, akkor a környező országokat és városokat is megnéztük. Az életünk sem volt unalmas, mert egy-másfél év után mindig elköltöztünk valahova. Ez abszolút pozitívum, szerintem. Negatívumnak pedig azt tudnám felhozni, hogy nem tudsz előre tervezni, nem tudod, hol leszel egy hónap múlva.”

Rubint Rella és párja

Rubint Rella és párja, Novothny Soma (Fotó: Schumy Csaba)

A sztárpár egyébként élt már Dél-Koreában és a németországi Bochumban is. 2022-ben kötötték össze az életüket. A több mint kétszázezer követővel rendelkező Rella a hazaköltözés óta fitneszórákat tart, tévészerepléseket vállal (A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyított), valamint elvégezte a személyi edző képzést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top