nlc.hu
Aktuális

Népszerűbb lett Kökény Dani az életmentéstől

Életet mentett Kökény Dani, azóta még nagyobb népszerűségnek örvend a Sztárban Sztár leszek! győztese

Elárasztják üzenetekkel a fiatal énekest, sőt lépten-nyomon megállítják.

Mint arról beszámoltunk, öngyilkosságot megkísérlő férfi életét mentette meg a napokban a TV2 sztárja, Kökény Dani. Mint a Bors megtudta, a 19 éves énekes önzetlensége és segítségnyújtása, valamint A Dal 2024-ben való szereplése nem várt népszerűséget hozott a számára. 

Kökény Dani

Életet mentett Kökény Dani – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2023.04.17.-i adás)

A történtek nyomán üzenetekkel árasztják el Kökény Danit. “Megdöbbentem, hogy mennyi üzenetet kaptam a különböző felületeimen és nagyon jólesik, ahogy hozzám állnak az emberek” – mesélte a bulvárlapnak. Elmondása szerint az utcán is sokan megállítják. “Gyakorlatilag nem tudok bemenni egy boltba vagy étterembe anélkül, hogy valaki ne gratuláljon vagy kérjen egy közös képet” – fűzte hozzá.

A Sztárban Sztár leszek! győztese amúgy nem herdálta el 10 millió forintos nyereményét. “Nagyon próbálok vigyázni arra, amim van és tényleg megtenni mindent annak érdekében, hogy tovább tudjak menni a zenei szakmában, és ebből tudjak megélni” – vallotta be nemrég Kökény Dani, aki elismerte, jár kísértés azzal, amikor az ember tudja, ott van ennyi pénz a számláján, de ő tudatosan ellenáll ennek, ráadásul erre az összegre inkább befektetésként tekint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top