nlc.hu
Sztárok

Vásáry André megmentette a szomszédját

Vásáry André megmentette a szomszédja életét

Vásáry André a közösségi oldalán osztotta meg a történetet.

Vásáry André egy nem mindennapi történetet osztott meg a közösségi oldalán. Bár nem akarta nagydobra verni, kiderült, hogy megmentette a szomszédja életét, akire a földön fekve talált rá – hívta a mentőket, akik gyorsan kiértek a helyszínre.

Nem szeretném magam szentté avatni, és körbe haknizni a médiát de szerintem megmentettem egy ember életét. A...

Közzétette: Vásáry André – 2021. január 6., szerda

„Nem szeretném magam szentté avatni, és körbehaknizni a médiát, de szerintem megmentettem egy ember életét. A sztori elég bonyolult, hogy leírjam, de annyi a lényeg, hogy próbáljatok meg odafigyelni a szomszédaitokra vagy bárkire, akit az utcán láttok, akire esetleg azt hinnétek, hogy részeg, vagy be van drogozva, vagy hajléktalan. Tegnap délelőtt teljesen véletlenül találtam rá a szomszédomra, akiről azt hittem először, hogy részeg… A végén kiderült, hogy sztrókot kapott és ha nem hívom időben a 112-t, akkor már nem él, ezt a mentőtiszt mondta. Egyébként hatalmas tisztelet a mentősöknek, a rendőröknek, tűzoltóknak, mert elképesztő gyorsan jöttek és lelkiismeretesen dolgoztak! A többi szomszédomról meg nem beszélnék, hiszen jó pár embernek kellett látnia a történetet… A lényeg, hogy ne ítéljetek elsőre, hanem inkább győződjetek meg arról, hogy az illetőnek szüksége van-e segítségre!” – írta a Facebook-oldalán a korábbi Farm VIP-szereplő.

Ők is szerepeltek a Farm VIP-ben:

vásáry andré

Vásáry André (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top