Sztárok

Vásáry Andrét zaklatják, a rendőrséghez fordult

Talán még sosem volt annyira keresett kifejezés a zaklatás szó, mint az elmúlt pár napban. Vásáry André is bevallotta, hogy egy ideje zaklatják, bár ez most egy egészen más ügy.

Az elmúlt napokban több hollywoodi hírességről is kiderült, hogy szexuális zaklatás, nemi erőszak áldozatai lettek. Az egyik leghíresebb filmes producer, Harvey Weinstein botránya óriási hegyeket mozgatott meg – tegnap Osvárt Andreáról is kiderült, hogy a filmmogul ajánlatot tett neki. Ezen felbuzdulva, és másoknak segítve Sárosdi Lilla is megnevezte zaklatóját, méghozzá a Vígszínház egykori igazgatóját, Marton Lászlót, aki azóta reagált is a vádakra. Úgy látszik, nem csillapodnak a kedélyek, ma Vásáry André jelentette be, hogy egy őrült zaklató nem hagyja nyugton, ezért a rendőrséghez fordult. 

Az elmúlt hónapokban egy „őrült rajongó” rendszeresen rosszindulatú megjegyzéseket fűz az énekes képeihez. Vásáry André kezdetben próbálta figyelmen kívül hagyni a negatív kommenteket, egy idő után azonban már ijesztővé váltak a zaklató megnyilvánulásai. Az énekes és a menedzsmentje lépéseket tettek az ügyben, és a rendőrséggel is felvették a kapcsolatot. „Sajnos a sok jó között van egy rossz is… – kezdte André a Fem3Caféban. – Időszakonként tűnik fel, és nagyon durva dolgokat írogat. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, hiszen közszereplőként hozzászoktam. Az elmúlt időszakban viszont olyan szintekre jutott, hogy már-már ijesztő. A rendőrség felé elindult a tapogatózás, és most már a laptopomon is visszanézik az elmúlt pár hónapot.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top