nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor szakáll nélkül

Kucsera Gábor egészen más szakáll nélkül – szerinted is 10 évet fiatalodott?

Hihetetlen, mit tesz egy szakáll! Például Kucsera Gábor a borotválkozás után évekkel fiatalabbnak látszik.

Láttuk más sok műsorban Kucsera Gábort, azonban annyi elismerést, mint amennyit a Farm VIP-ben nyújtott teljesítményért kapott, talán még sportoló karriere során sem zsebelhetett be. Nem csak a vele egy csapatban versenyzők, de az ellenfelek is fejet hajtottak előtte, és ahogy haladt előre a verseny, a nézők is egyre inkább megkedvelték Kucsit, ez a saját szavazásunkból is kiderült. 

Kucsera Gábor sokszor erőn felül teljesített, hogy a csapata győzzön (Fotó: Sajtószoba)

Kucsera Gábor sokszor erőn felül teljesített, hogy a csapata győzzön (Fotó: Sajtószoba)

Csak a feladatokra koncentrált, mindenkivel megtalálta a közös hangot, és nem volt híve semmilyen kiszavazós taktikázásnak, kivonta magát azokból a beszélgetésekből, ahol valaki ellen összefogtak a többiek. Nagyon élte az egész forgatást, látszott, hogy elevenében van versenyzés közben. A Farm VIP utolsó adásaiban szabályosan megfiatalodott, ezt Demcsák Zsuzsa is szóvá tette, amikor Gábor leborotválta a szakállát. 

„Tíz évet fiatalodtál” – mondta a sportolónak, aki viccesen megjegyezte, hogy úgy érzi magát, mint a tablófotózáson. 

Te mit gondolsz?
Szerintem is fiatalabbnak tűnik szakáll nélkül
Fiatalabbnak látszik szakáll nélkül, de a szakáll jobban áll neki
Nem tűnik fiatalabbnak szakáll nélkül
Created with Survey maker

Kucsera Gábornak sok emlékezetes pillanata volt a játék során, a legmeghatóbb jelenet mégis az, amikor meglátogatta őt a családja. Tápai Szabina, Beni és Milla akkor már több mint három hete nem találkoztak Gáborral, akit megviselt, hogy a rövid találkozás után sírva búcsúztak tőle a gyerekei, mint mondta: akkor ott fejben már elengedte a versenyt, csak haza akart menni. 

Kucsera Gábor felesége és gyerekei
Megnézem
Összes kép (3)

Ha olvasnál sztárinterjúkat is: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top