nlc.hu
Sztárok

Novák Zalánt fiatalon kellett műteni

A Farm VIP-győztes Novák Zalánt fiatalon kellett műteni: „Fél évig nem tudtam járni”

Kiderült, miért vannak hegek Novák Zalán hasán.

A Farm VIP-ben, előtte pedig az Exatlonban is többször lehetett Novák Zalánt félmeztelenül látni. A közösségi oldalán sokan rákérdeztek, hogy miért vannak hegek a hasán, de a 26 éves személyi edző mindig csak annyit válaszolt, hogy egy korábbi műtét miatt. A Story magazinnak viszont elmesélte az egész történetet.

Novák Zalánt fiatalon, 19 éves korában meglegyintette a halál szele, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Ennek...

Közzétette: Story – 2021. január 5., kedd

„Sokáig azt hittük, refluxom van, de kiderült, súlyosabb a helyzet. Vélhetőleg egy bakteriális fertőzés miatt bevérzett a gyomrom, ezért meg kellett operálni… Fél évig nem tudtam járni, ágyhoz voltam kötve, hiszen a hasizmot álláshoz, üléshez is használjuk. Kemény időszaka volt ez az életemnek. Visszagondolva, sokat változtatott rajtam, a személyiségemen. Előtte kissé egoista voltam, elhittem magamról, hogy vagyok valaki” – nyilatkozta a lapnak a Farm VIP győztese.

Ez történt még a Farm VIP-ben:

novák zalán

Novák Zalán (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top