nlc.hu
Sztárok

Terecskei Rita a Farm VIP-ben

Terecskei Rita szereplése kellemes meglepetés volt a Farm VIP-ben, aztán nem várt dolog történt

Terecskei Rita csillaga fényesen ragyogott a Farm VIP-ben, aztán a kiesése előtt valami furcsa dolog történt. Te hogy ítéled ezt meg?

Sokakat meglepett, hogy Terecskei Rita éppen a Farm VIP-ben tért vissza a képernyőre, ám pozitív figuraként jött le a nézőknek. Mindig mindenből kivette a részét, a férfias feladatokat is vállalta, és összetartotta a csapatát. Nagyon jóban lett Kucsera Gáborral és Sydney van den Boschsal, azonban utóbbi a vesztét is okozta egyben – az addig becsületes, szorgalmas énekesnő csalt a Vasvári Vivien elleni párbajában, és a megismételt csatában már alulmaradt.

terecskei rita farm vip

Terecskei Rita minden feladatból kivette a részét (Fotó: TV2)

„Hazamentem, és közben azon gondolkodtam, hogy úristen, ezt anyukám látja, úristen, egy ország fog tök hülyének nézni, pedig egyszerűen nem tudom azt a lelkiállapotot leírni, hogy mi volt, néztem a táblát, hogy tényleg nem tudok kivonni egy háromjegyű számot egy háromjegyű számból, ez nonszensz. (…) Megmondom őszintén, a mai napig van, hogy úgy ébredek: úristen, de ciki!” – mondta a kiesése után a Zanzibár énekesnője, aki Sydney segítségével mondta meg a feladat végeredményét, majd mindketten letagadták. Emiatt pedig sok néző csalódott benne.

Ez történt a párbaj alatt:

Sydney van den Boscht szembesítette Demcsák Zsuzsa azzal, hogy súgott Ritának, ám egy ideig nem tudták, hogy megmondta a konkrét végösszeget, vagy csak jó irányba terelte. A felvételről kiderült, hogy előbbi történt, ám ezt a modell tagadta, még a háttérműsorban is, hiszen állítása szerint annyira izgult, hogy nem emlékszik, mit mondott.

A döntőt egyébként Kucsera Gábor és Novák Zalán vívták meg egymással, utóbbi nyerte meg a Farm VIP fődíját, a 11 millió forintot.

Sokakban a csalódás maradt meg, bennünk az, hogy Rita milyen talpraesett és ügyes volt a forgatáson, és éppen az ilyen karakterek tudnak kiteljesedni a celebműsorokban.

Te hogy ítéled meg Terecskei Rita szereplését?
Szerintem jól játszott, nem csalódtam benne.
Átlagos volt, hozta a kötelezőt.
Nagyon alulteljesített.
Egy ideig neki szurkoltam, de aztán csalódtam benne.
Created with QuizMaker

Ez történt még a Farm VIP-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top