nlc.hu
Sztárok

Terecskei Rita szégyelli magát

Terecskei Rita: „Mai napig úgy ébredek, hogy úristen, de ciki!”

Két nap alatt sokat változott Terecskei Rita és Sydney van den Bosch megítélése, erről is mesélnek a Farm VIP tegnap kiesett versenyzői.

Óriási balhé kerekedett abból, hogy Sydney van den Bosch súgott Terecskei Ritának a Farm VIP párbaj alatt. Címszavakban, hogy mi is történt: 

  1. Vasvári Vivien ellenfelének Terecskei Ritát választotta, aki a logikai feladatban akarta összemérni magát a versenytársával.
  2. Rita volt közelebb a Farm VIP többi játékosához, akik nekik drukkoltak.
  3. Rita elakadt a matematikai feladat megoldásában, és a többiek a tiltás ellenére súgni kezdtek neki, Sydney végül konkrétan lediktálta a számokat.
  4. A szerkesztők visszanézték a felvételeket, és kiderült a csalás, ezért Rita úgy döntött, szeretné megismételni a párbajt.
  5. A második alkalommal Vivi nyert.

Azóta Sydney a Farm, ahol éltünk előző napi adásában elmondta, hogy szerinte ő nem csalt, majd elismerte, hogy segíteni akart, de nem mondott számokat, a mai Mokkából pedig kiderült, hogy nemcsak Rita, de ő maga is olyan önkívületi állapotban volt, hogy nem emlékezett arra, mit is tett vagy mondott. Mindegyiküknek az adásból vált világossá, hogy mi is történt valójában, de így sem bánták meg, ami történt.

A legutóbbi Farm, ahol éltünkben Kucsera Gábor, Vasvári Vivien, Terecskei Rita és Sydney van den Bosch voltak a vendégek, ahol elmondhatták, hogyan élték meg

„Hazamentem, és közben azon gondolkodtam, hogy úristen, ezt anyukám látja, úristen, egy ország fog tök hülyének nézni, pedig egyszerűen nem tudom azt a lelkiállapotot leírni, hogy mi volt, néztem a táblát, hogy tényleg nem tudok kivonni egy háromjegyű számot egy háromjegyű számból, ez nonszensz. (…) Megmondom őszintén, a mai napig van, hogy úgy ébredek: úristen, de ciki!”

Rita és Sydney a Farm VIP forgatásán találkoztak először és az együtt töltött hetek alatt nagyon összebarátkoztak, és ez a forgatás óta is tart.

Terecskei Rita és Sydney van den Bosch

Terecskei Rita és Sydney van den Bosch a Farm VIP forgatásán lettek jóban (Fotó: Sajtószoba)

A Farm VIP  forgatása tele volt érzelmekkel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top