nlc.hu
Sztárok

Feszültség a Farm VIP forgatásán

Ambrus Attila: „Olasz maffiacsaládra hajazott az egész”

A Farm VIP forgatásán elszabadultak az indulatok. Mást láttak a nézők, és másképpen élték meg a játékosok a helyzetet.

Ambrus Attila szerint az egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy hamar ugrik, és ezt a Farm VIP kísérőműsorában, a Farm, ahol éltünk adásaiban már többször elmondta. A műsor legutóbbi vendége is ő volt, Vasvári Viviennel és Kerényi Miklós Mátéval, akivel rendszeres összetűzéseik voltak a forgatás alatt. A tejtermékkészítés közben ugyanis elszabadultak az indulatok. 

„Az a helyzet, hogy picit ilyen olasz maffiacsaládra hajazott az egész. Tulajdonképpen mindenki tolta ezerrel” – összegezte higgadtan Ambrus, aki szerint ez volt a legtöbb baj forrása. 

Amburs Attila, Novák Zalán és Bay Éva másnapra felszívták magukat, Kerényi Miklós Máté és Vasvári Vivien végül beszálltak segíteni

Amburs Attila, Novák Zalán és Bay Éva másnapra felszívták magukat, Kerényi Miklós Máté és Vasvári Vivien végül beszálltak segíteni (Fotó: Sajtószoba)

Ezúttal is Kerényi és Ambrus között csúcsosodott ki a feszültség, de nagyban hozzájárult mindehhez Vasvári is, aki annyira határozottan hitte, hogy ért a feladathoz, hogy a szakembert is felülbírálta. Máté és Vivi párharca miatt elúszott a feladat, a kettőjük vitáját a csapat csendben nézte első nap, másnap reggel Attila újrakezdte a feladatot, Évának és Zalánnak is sok volt, így ők Attila mellé álltak másnap.

„Szerintem egy csapatjátékban utólag azt keresni, hogy ki a hibás egyénileg, ez mindig is egy butaság. Egy csapatként rontottuk ezt el” – vélekedett Máté, bár a nézők megjegyzései szerint ez azért nem teljesen így van. Legtöbben Vasvári Vivit teszik felelőssé, aki egy tanfolyam tapasztalataira hivatkozva ment a maga feje után, nem hallgatott Mátéra sem, arra sem, amit lejegyzeteltek és később sem vállalta a felelősséget a hibájáért. 

Attila a kibeszélőműsorban elmondta, hogy rossz néznie, ahogyan viselkedik, és kicsit el is szégyellte magát, Maté is hozzátette, hogy túl vehemensek voltak és mindenki érvényesíteni akarta az akaratát. Vivi utólag annyit tett ehhez, hogy talán neki is voltak hibái, és nevetett, amikor mindenki azzal cukkolta, hogy ő aztán mindenhez is ért.

A Farm VIP játékosait megviselik a körülmények: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top