nlc.hu
Sztárok

KisKeró esett ki a Farm VIP-ből

Nővel párbajozott Kerényi Miklós Máté, aki végül feladta a Farm VIP-t

Valószínűleg senki sem lepett meg, hogy Kerényi Miklós Mátét nem látták szívesen a társai. Ami ezután jött, arra viszont senki sem számított.

Az elmúlt napokban többször is megjegyezték a Farm VIP versenyzői, hogy Kerényi Miklós Mátét kívülállónak tartják, nem sikerült beilleszkedni a csapatba. Tegnap ismét sor került a Farmgyűlésre, ahol ezúttal minden celeb Kiskeróra szavazott. Még Vasvári Vivien is, akivel bár jó kapcsolatot ápoltak, előre elmondta, hogy Máténak adja az útilaput. A színész lett tehát a kiválasztott, és Sydney van den Boscht hívta ki párbajra, majd egy idő után – egy hirtelen döntéstől vezérelve – feladta a játékot.

A modell úgy érezte, nem igazságos, hogy megint egy férfi hívta ki párbajra (korábban Sebők Vili is őt választotta), és ezen meg is sértődött. Az ügyességi feladatban vég végén Sydney sírva borult a társai nyakába, és meglepetten hallhatta végig, Kerényi Miklós Máté, miért adta fel a játékot.

„Senki nem érezte volna jól magát. És ez sokkal fontosabb egy ilyen játékban, hogy együtt játsszunk. Egyéni játék, ezt elmondtad, de én nem tudok egyedül játszani. (…) Ezek után nagyon egyedül lettem volna” – árulta el az Operettszínház színésze, aki nagyon boldog volt, hogy vége hazamehet a szerelméhez és a kisfiához, a Farm VIP versenyzői pedig kalapot emeltek Máté előtt.

sydney van den bosch kiskeró

Sydney van den Bosch és KisKeró párbajozott (Fotó: TV2)

Ez történt még a Farm VIP-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top