nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Ambrus Attila kiesett

„Az önfegyelmet még gyakorolnom kell” – Ambrus Attila esett ki a Farm VIP-ből

Ambrus Attila számára véget ért a játék, már csak heten vannak versenyben.

A Farm VIP hétfői adásában – amikor is a celeb versenyzők már 14. napja éltek nomád körülmények között, elérkezve a játék félidejéhez – nagy változások történtek: a 2 csapatból hátramaradt 8 játékos egyesült a lila zászló alatt, összeköltöztek a parasztházban, és ezentúl egyénileg küzdenek a fődíjért.

Ambrus Attila

Ambrus Attilát egy logikai feladatban győzte le Horváth Éva (Fotó: TV2)

Az összeköltözést követő napon a játékosoknak meg kellett tartani az első közös Farm Gyűlést, aminek a végén ismét haza kellett menni valakinek, ráadásul most bárkire szavazhattak, mivel senki sem volt védett. Horváth Éva és Ambrus Attila egyforma számú szavazatot kapott, így nekik kellett menni párbajozni. A műsorvezető-modell a logikai feladatot választotta, mert úgy gondolta, nem lett volna fair egy ügyességi feladat Ambrus Attila sérült kezével.

A „csabdi torony” nevű játékot végül Horváth Éva nyerte, így Ambrus Attilának kellett hazamenni.

Ambrus Attila

Ambrus Attila nem bánt meg semmit a Farm VIP-ben (Fotó: TV2)

A Viszkis – aki KisKeróval is többször összerúgta a port a farmon – nem bánkódik a kiesés miatt, mert elég sok dolgot tanult, a keramikus szakma mellett mással is szélesíthette a portfólióját: „Most már profi szinten tudok tejet fejni – tehénből” – jelentette ki. Elmondása szerint rengeteg olyan élethelyzettel találkozott, amivel civilben amúgy soha, és nincs benne tüske a történtek miatt. „Én egy elég érdekes figura vagyok, saját magamat néha nehéz elviselnem, ez a legnagyobb kihívás, úgy gondolom, az életemben, hogy magamat elfogadjam” – vallotta be.

Ilyen az élet: egyszer fent, egyszer lent, most végre kint vagyok, végre megyek a családomhoz. Azt gondolom, hogy minden rosszban van valami jó. (…) Zalánnak szurkolok, jó esélye van, hogy megnyerje. (…) Az önfegyelem az, amit még gyakorolnom kell. Egyszerűen ilyen vagyok. Lehetnék képmutató, és akkor még mindig ott ülnék a többiek között, de sajnos ilyen gyarló ember vagyok, hogy van véleményem dolgokról, és sokan nem szeretik, ha az ember kimondja a véleményét. Sok esetben jobb lett volna, ha csendben maradok, viszont akkor nem én lennék” – nyilatkozta a kiesés után.

Olvass még a Farm VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top