nlc.hu
Aktuális

Roy és Ádám az alkoholfüggőségükről

Keményen megküzdött az alkohollal Roy és Ádám

Függőségükről vallott a két zenész.

A Roy és Ádám Trió két tagja, Kohánszky Roy és Nagy Ádám az együttes fennállása óta eltelt közel három évtized alatt nemcsak szép, hanem nehéz időszakokat is megéltek. Bevallották, korábban mindketten megküzdöttek az alkoholfüggőséggel.

Roy és Ádám

Roy és Ádám a Pénzt vagy éveket! című műsorban 2019-ben – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket!- videó

Ádám elárulta a Blikk TV Ilyenek voltunk című műsorában, hogy 2006 körül, amikor trió lettek, komoly problémái voltak Roy-nak az alkoholfogyasztással, ami egy magánéleti válságból következett. Mint kiderült, Ádámnak is volt egy mélypontja a kétezres évek elején, amit ugyancsak egy magánéleti ügy generált.

Az ember megpróbálja nem felvinni ezt a színpadra, mert az nem profi” – magyarázta Ádám, aki a zenésztársával végül kikeveredett a függőségből. Elmondásuk szerint zenével és munkával tudtak végleg leszámolni a túlzott italozással, azaz nem kellett számukra külső segítség, elvonóra sem kellett menniük, maguktól tették le a poharat.

Legutóbb Nagy Zsoltról derült ki, hogy újra elvonóra került, mivel ismét meggyűlt a baja az alkohollal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top