nlc.hu
Sztárok

Elvonón volt Nagy Zsolt

Újra az elvonóra került Nagy Zsolt, megint a démonaival küzd a 47 éves színész

Szüksége volt külső segítségre.

Ismét a démonaival viaskodik Nagy Zsolt. A 47 éves színész sosem tagadta, hogy meggyűlt a baja az alkohollal, s külső segítségre is szüksége volt, hogy vissza tudja szorítani a szenvedélyét. A Blikk információi szerint néhány hónappal ezelőtt ismét felismerte: egyedül nem bír el a problémájával, ezért elvonóra ment, ahol 3 hónapig teljesen el volt szigetelve a külvilágtól a gyógyulás érdekében.

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimi-realityben – Fotó: Sajtóklub

A bulvárlap megkeresésére Nagy Zsolt szűkszavúan csak a következőket nyilatkozta: „Épp felépülésben vagyok.

A színművész az alkoholhoz való viszonyáról nemrég a Sláger Kult című rádióműsorban beszélt: „Szabolcsi vagyok, nálunk a ballagás után akkor érik igazán férfivá az ember, ha megiszik egy pálinkát, egy sört. Ebben szocializálódtam és eleve, sokan, sok nehézséggel élnek ebben az országban. A legkönnyebb módja annak, hogy az ember kicsit elfelejtse a gondokat, az alkohol. Csak ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk.” Az interjúban arra is kitért, hogy nem akart nagyobb árat fizetni azért, mert sűrűbben fogyasztott alkoholt: „Vannak nehéz pillanatok, nagy a kísértés, hiszen 200 métert tesz meg az ember és máris azt látja, hogy ott iszogat valaki. Imádtam a pálinkát, az alkohol minden formáját szerettem. Nincs baj az alkoholfogyasztással mértékkel, alkalmanként. Én mértéket tévesztettem egy idő után.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top