nlc.hu
Életmód

Nagy Zsolt az alkoholfogyasztásról beszélt

Ezért mond nemet az alkoholfogyasztásra Nagy Zsolt

A színész nemcsak a novembert szereti szárazon.

Komoly döntést hozott egy ideje Nagy Zsolt színész, aki úgy érezte elég volt: nem fogyaszt többé alkoholt. Döntésének nyomós oka volt, úgy érezte a mérték kezdett elcsúszni. „Szabolcsi vagyok, nálunk a ballagás után akkor érik igazán férfivá az ember, ha megiszik egy pálinkát, egy sört. Ebben szocializálódtam és eleve, sokan, sok nehézséggel élnek ebben az országban. A legkönnyebb módja annak, hogy az ember kicsit elfelejtse a gondokat, az alkohol. Csak ennek ára van, ahogy mindennek. Mindenért megfizetünk” – mondta Nagy Zsolt a Sláger Kultban, ahol arra is kitért, hogy nem akart nagyobb árat fizetni azért, mert sűrűbben fogyasztott alkoholt. Jóideje ezért is mond nemet minden italra.

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt (Fotó: Schumy Csaba)

„Ez egy döntés, egy következetes, komoly keretrendszer. Szabályokat hoztam, amiket betartok. Persze vannak nehéz pillanatok, nagy a kísértés, hiszen 200 métert tesz meg az ember és máris azt látja, hogy ott iszogat valaki. Imádtam a pálinkát, az alkohol minden formáját szerettem. Nincs baj az alkoholfogyasztással mértékkel, alkalmanként. Én mértéket tévesztettem egy idő után. Nagy a kísértés, de érdekes, hogy mi történik a józanságban” – tette hozzá a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top