nlc.hu
Sztárok

Nagy Zsolt vallomása az élete nehéz időszakairól

Nagy Zsolt vallomása: „Elég sok hibát elkövettem az életemben”

Úgy érzi, hogy ma már határozottan, tiszta fejjel tud felelősséget vállalni a múlt dolgaiért.

A 47 éves Nagy Zsolt sosem tagadta, hogy meggyűlt a baja az alkohollal, és külső segítségre is szüksége volt, hogy vissza tudja szorítani a szenvedélyét. A színész többször megjárta az elvonót, az érzéseiről és gondolatairól pedig Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában osztott meg néhány információt. Elmondása szerint pontosan tudja, hogy rengeteget hibázott, és ezeknek a súlyával tisztában is van. Azt állítja, hogy már 294 napja tiszta. A beszélgetés során Zsolt elmondta, hogy bár imádja a feleségét, vannak dolgok, amiket nem oszt meg majd vele.

„Vannak titkok, amiket nem fogok neki soha elmondani. A teljes őszinteségben nem hiszek, vannak szerintem olyan titkai az embernek, amiket nem szabad, hogy elmondjon magáról, mert az még nekem is riasztó, nemhogy neki. Pedig én azért elég megbocsátó vagyok magammal, de azért valamikor magamra is úgy nézek, hogy b*** meg Zsolti, ez nagyon durva!” – magyarázta Peller Mariannak.

A színész hozzátette, hogy van miért haragudnia magára. „Figyelj, én azért elég sok hibát elkövettem az életemben. Nincs ingyensör, jön ez vissza, és ez mardossa az ember lelkét, de ezzel nincsen semmi baj, én így fogok meghalni, így fogok megrohadni. De ezzel nincsen semmi baj…” – jegyezte meg drámaian az édesapa, aki azzal zárta ezt a gondolatot, hogy nem biztos, hogy valaha meg tud majd magának bocsátani.

Nagy Zsolt

Nagy Zsolt (Fotó: YouTube-Utazás a lelked körül)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top