nlc.hu
Aktuális

Csősz Boglárka pénzköltési szokásai

Csősz Boglárka ennyit költ táskákra és cipőkre

A tehetős üzletasszony szereti a szép ruhadarabokat.

A Feleségek luxuskivitelben című sorozatból ismert Csősz Boglárka már egy ideje elvált török származású párjától, és egy új férfi mellett találta meg a boldogságot. A főleg üzletasszonyként tevékenykedő sztárt megkereste a Bors, hogy válaszoljon néhány olyan kérdésre, ami az anyagiakat érinti. Így derült ki például az is, hogy Boglárka egyik szenvedélye a cipővásárlás.

„Cipőmániám van. Táskára is költök sokat, de annál sokkal többet cipőre. Több mint száz pár cipőm van” – nyilatkozta az üzletasszony, majd hozzátette, hogy van olyan darabja is, ami még egyszer sem volt a lábán. Ezek persze méregdrága darabok.

Táskája is akad bőven. Van például egy kiemelkedően drága darab, amit alig hordott. „Egy táskáról beszélünk, amit kb. egyszer hordtam és elismerem, túl sokat fizettem érte” – mondta a híresség. A pénzzel való kapcsolata is szóba került. Készpénzt szinte sosem hord magánál, kölcsönadni pedig nem szokott, ha viszont mégis így tesz, nem kéri vissza az összeget. 

Csősz Boglárka

Csősz Boglárka (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top