nlc.hu
Sztárok

Csősz Boglárka új párja

Csősz Boglárka először jelent meg nyilvánosan új párjával: „Örülök, hogy itt van mellettem”

Az üzletasszony a JOY-díjátadó gálán tűnt fel az ismeretlen férfival.

Csősz Boglárka – aki március végén ünnepelte 39. születésnapját – újra szerelmes. A híresség a vörös szőnyegen jelent meg egy magas, jóképű férfival, aki, mint kiderült, az új kedvese. A producer egyelőre nem szeretne sok részletet elárulni új párjáról, ám az nlc-nek elmondta, hogy szinte szárnyal a boldogságtól.

Csősz Boglárka (Bogi)

Csősz Boglárka (Fotó: Trenka Attila)

„Kivirultam, ezt sokan észrevették. Ő egy civil úriember, akivel szeretnénk megőrizni a magánéletünket. Örömmel fotózkodtunk, de nem akarjuk kiteregetni az életünket. Bár ez az első nyilvános esemény, ahol együtt jelentünk meg, egy percig nem láttam rajta, hogy kényelmetlenül érezte volna magát. Izgult kicsit, de könnyedén vettük a dolgot. Örülök, hogy itt van mellettem. Az elmúlt egy év mozgalmas volt: hazaköltöztem, elrendeztem az életem, párra leltem, filmet forgattam, szóval nem unatkoztam” – mesélte Boglárka, aki hozzátette, hogy még két filmje valószínűleg debütál az idén ismert magyar színészekkel, emellett a török-magyar cége által tervezett két szálloda is hamarosan megnyitja kapuit. 

Íme egy galéria a párról:

Csősz Boglárka (Bogi)
Megnézem
Összes kép (4)

2022 májusának végén derült ki, hogy Csősz Boglárka és török származású férje, Burak Talu 15 év után elválnak egymástól.

A JOY-díjátadón más magyar hírességek is feltűntek, kattints ide a róluk készült képekért! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top