nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi új párja

Új párja van a tavaly elvált Csősz Boginak

Először beszélt az új szerelméről a színésznő, üzletasszony.

Újra szerelmes Csősz Bogi, aki tavaly, 15 év után vált el a török milliárdos férjétől. A 39 éves színésznő, üzletasszony elárulta a hot! magazinnak – amely fotókat is közölt a szerelmespárról –, hogy egy civil férfi rabolta el a szívét, aki ugyancsak túl van már egy házasságon.

Csősz Bogi,

Válása után újra boldog párkapcsolatban él Csősz Bogi – Forrás: TV2 / Totem – videó

Elmondása szerint az új párjával egy rendezvényen találkozott: „Szimpatikusak voltunk egymásnak, sokat beszélgettünk, és megbeszéltünk egy találkozót. Sok időt adtunk és adunk egymásnak a megismerkedésre. (…) Egyikünk sem keresett párkapcsolatot. (…) Véletlenszerű találkozás volt a miénk, aminek adtunk egy esélyt”.

Az utazások, a közös élmények alatt még jobban megismerték egymást: többek között együtt snowboardoztak Ausztriában, nemrég pedig egy távoli óceánpartra utaztak el a szerelmesek. „Nagyon szeretünk együtt kirándulni, túrázni, ha a párom úgy tudja megszervezni, akkor elkísér az üzleti útjaimra és fordítva. (…) Úgy érezzük, hogy hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el” – vallotta be Csősz Bogi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top