nlc.hu
Aktuális

Sebestyén Balázs véleménye a felesége üzletéről

Így reagált Sebestyén Balázs a felesége ruhamárkájára

A Sebestyén Viki és barátnője által tervezett ruhák borsos áron kaphatók.

„Gyönyörűek lettek a ruhák, nagyon büszke vagyok rád. Álmodtatok egy nagyot, és időt, energiát nem kímélve megcsináltátok! Azért ha világmárka lesz, remélem még tegeződhetünk.. Drukkolok nagyon, legyen sok örömötök benne!” – írta a közösségi oldalán Sebestyén Balázs üzenve a feleségének, Viktóriának. Az online webshopba már felkerültek a Sebestyén Viki és barátnője által tervezett ruhák. A Koi’s Fashion néven futó ruhamárkátk így foglalták össze: “Hiszünk az áramlásban”.

Sebestyén Balázs és felesége Viki

Sebestyén Balázs és felesége Viki (Fotó: Schumy Csaba)

Mint a Blikk megjegyzi, rendesen megkérik a ruhák árát: a legolcsóbb ruhadarab 46 900 forintba kerül, néhányé pedig már a 70 ezer forintot is eléri.

Támogató házasság

A házaspár első gyermeke, Benett 2009. október 18-án, második gyermekük, Noel pedig 2014. december 18-án látta meg a napvilágot. Egy korábbi interjúban Balázs elárulta, hogyan működtetik a kapcsolatukat. „A házasság nagyon nagy meló. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan energiát kell belefektetni. Hullámvölgyek vannak benne, mélységek és magasságok váltogatják egymást. Ennek ellenére a legjobb döntés az ember életében, ha valakivel egy halálig tartó szövetséget vállal, és próbálja azt megtartani” – mondta a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top