nlc.hu
Aktuális

Leszerelték a lenti iskoláról a kínos hibákkal teli táblákat

Leszerelték a lenti iskoláról a táblákat, amelyeken több kínos hiba is szerepelt

Sürgetik a táblák gyártóját, hogy pótolja azokat.

Mint mi is megírtuk, a Lenti Általános Iskola és Gimnázium Vörösmarty Mihály Tagintézményének hivatalos tábláján, amely az iskola falán található, több hiba is szerepel.

„Lenti, ahol “áltANÁLOS iskola van. Lenti, ahol Mihály neve megváltozott. Ki az a Vörömarty? Moriarty rokona a Sherlock Holmes-ból? És ez így kint van egy közintézmény falán?” – tette közzé Magyar Bálint énekes-színész egy képekkel illusztrált Facebook-posztban, hogy mi is a probléma. 

Árkovicsné Pezzetta Claudia igazgató is a közösségi oldalon reagált a bakikkal teletűzdelt táblákra. Elárulta, hogy ugyan még a kihelyezés előtt észrevették a tévedéseket, és azonnal leadták a rendelést új tábálákra, de a gyártó hiába ígérte meg, hogy rövid határidővel legyártja azokat, azóta elérhetetlen.

„Az eset óta hetente e-mailben sürgettem az újragyártást, mert telefonon egyáltalán nem elérhetőek. Utolsó levelemben a fogyasztóvédelem bevonását is kilátásba helyeztem. A táblák cseréje tehát folyamatban van” – tette hozzá.

A szombati posztnak azért meg lett az eredménye, a táblákat azóta leszerelték. Magyar Bálint azt nyilatkozta, dühítőnek találja, hogy nincs aki beismerné, hogy hibázott és bocsánatot kérne.

Az RTL riportja szerint a hibás feliratok november óta lehettek kint, a helyiek pedig ugyan nem szívesen nyilatkoztak, de az kiderült, megdöbbentek, hogy több táblán is voltak elírások.

Lenti Általános Iskola és Gimnázium Vörösmarty Mihály Tagintézménye

Lenti Általános Iskola és Gimnázium Vörösmarty Mihály Tagintézménye (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top