nlc.hu
Aktuális

Gianni Annoni véleménye a tévéműsorokról

Gianni Annoni ezért nem akar többet tévéműsorokat vezetni

Több mint tíz éve már csak vendégként láthatjuk egy-egy műsorban.

Gianni Annoni 2002-ben a Fantasztikus Európa című műsorban tűnt fel. A show-t azonban négy adás után levették a képernyőről. „Lényegében parkolópályára lettünk téve. Mindenki azon gondolkodott, mit csináltunk rosszul. Nem mutattunk meg mindent, amit kellett az országunkról? Azt szerettük volna, ha az emberek látják, mi is tele vagyunk furcsaságokkal. Európa többszínűségét mutattuk be, mert nem tudom azt mondani, hogy ugyanolyan voltam, mint a francia vagy a görög barátom” – mesélte a Mandinernek adott interjújában a gasztroszakember.

Később a Lazac című reggeli műsorban láthattuk. „Nagyon nehéz volt. Pikali Gerda rengeteget segített az olvasás gyakorlásában, a kiejtésben. Emellett a TV2 biztosított egy logopédust, aki segített a gy, ty betűk kiejtésében. Rengeteget kellett tanulnom akkoriban.”

Ezután a Viasat 3-hoz szerződött, ahonnan 2010-ben távozott. Ennek oka a következő volt: „Nem voltam hajlandó már nem minőségi műsorokat csinálni. Bele voltam kicsit fásulva azokba a feladatokba, amiket kaptam. Arról nem is beszélve, hogy ebben a szakmában nagyon olcsón dolgoznak az emberek, és már nem tudtam olyan alacsony összegért dolgozni, mint amit ajánlottak. Aprópénzt akartak adni egész napos munkákért…” – árulta el Gianni, melyet a story.hu szemlézett.

Gianni Annoni: A gyerek nem egy reklámeszköz

Gianni Annoni (Fotó: Czvitkovits Judit)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top