nlc.hu
Aktuális

Szűcs Judith szerelmi élete

Szűcs Judith elárulta, milyen az élete a vőlegénye mellett

Állítása szerint piacra jár, süt-főz, aggódik.

A lettországi párját annak idején a bátyján keresztül ismerte meg Szűcs Judith, és a találkozást már csak azért is sorsszerűnek érezte, mert már évekkel a nagy pillanat előtt megjósolták neki, milyen lesz majd a nagy Ő, aki betoppan az életébe. A most hetvenéves énekesnőre a válása után talált rá újra a szerelem, melyről a Meglepetés magazin címlapján vallott. Elmondása szerint sokszor készültek már az esküvőjükre, de valami mindig közbejött.

„Véletlenül ismerkedtem meg a bátyám egy lett származású barátjával, aki már 14 éve a párom. Ő akkor jött az életembe, amikor már lemondtam a társról. A vőlegényem civil, ezért nem szoktunk együtt mutatkozni. Nem mentem újból férjhez, de gyűrűs menyasszony vagyok, és úgy élünk, mint egy házaspár” – nyilatkozta Szűcs Judith, majd arról beszélt a lapnak, miben lett más a párja mellett.

Szűcs Judith

Szűcs Judith (Fotó: Nagy Zoltán)

„Lesi minden gondolatomat, figyelmes és humoros, számomra ez a két dolog nagyon fontos egy férfiban. Erős egyéniség, de én is az vagyok, ám mellette megszelídültem. Gondoskodó nő lettem, aki piacra jár, süt-főz, aggódik. A családommal töltött idő nagyon fontos nekem. A közönség diszkókirálynőként ismer, de itthon én egy doromboló cica vagyok” – tette hozzá az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top