nlc.hu
Aktuális

Fizetőssé teszik a Westend vécéit

Áll a pisibál: fizetőssé teszik a Westend vécéit

Budapest egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjának vécéinél fizetőkapukat szereltek fel.

Olvasói fotók segítségével robbantott óriási hírt a 444. Bár még nem üzemelték be őket, a Westend bevásárlóközpont metrószintjén, valamint az emeleten található vécéknél fizetőkapuk jelentek meg, ami nyilván azt jelenti, hogy hamarosan már kizárólag díjhasználat mellett használhatjuk majd a forgalmas illemhelyeket.

Westend

A Westend City Center főbejárata (fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Az online lap nem végzett félmunkát: az olvasói fotók kézhez kapása után elküldték kérdéseiket a bevásárlóközpont üzemeltetőjének arról, mikortól és miért lesz fizetős a wc az idén 25 éves plázában, mennyibe fog kerülni, illetve hogyan működik majd, illetve a benzinkutakhoz hasonlóan levásárolható lesz-e a wc-díja az üzletközpontban. Szombat estig nem kaptak választ.

Egyébként nem a Westend lesz az első fizetős wc-vel rendelkező pláza a fővárosban. A Corvin pláza és a KÖKI Terminál már régóta pénzt kér a megkönnyebbülésünkért, az Etele Plaza pedig hibrid rendszert üzemeltet: a normál wc-használat ingyenes, de van prémium toiletjük is, ami már fizetős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top