nlc.hu
Aktuális

Méhtámadás az Indian Wells-i teniszmeccsen

Méhek támadtak a teniszmeccsen, fejvesztve menekültek a játékosok és a nézők – videó

Több mint másfél órát állt a meccs.
méhek

Méhek lepték el a pályát az Indian Wells-i tenisztorna keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében, Kaliforniában. Éppen 1-1 volt az állás  Alcaraz és Zverev meccsén, a méhtámadás miatt azonban a bírónak le kellett állítani a mérkőzést – számolt be az RTL Híradó. Alcaraz gyorsan az öltözőbe menekült.

A játékosokon és a bírón kívül a közönség egy része is eliszkolt az invázió elől. A méhek lassan elleptek mindent, elsősorban a tévések eszközeit szállták meg. Végül mindenki szedte a cuccát és levonult a pályáról.

 

A negyeddöntő több mint másfél órán át állt a meccs. Méhészt hívtak, végül ő gyűjtötte be a rovarokat. Ezután folytatódhatott csak a meccs, ami Alcaraz győzelmét hozta.

A korábbi világelső két játszmában győzte le Alexander Zverevet. A kétszeres Grand Slam-tornagyőztes spanyol kiválóság a mérkőzés után elmondta, meglepte, hogy végig koncentrált tudott maradni, mert egy méh meg is csípte a kézfején, miközben szerválni próbált. A volt világelső az elődöntőben az Australian Open-bajnok olasz Jannik Sinnerrel találkozik.

A tavaszi virágzás miatt a környéken különösen sok a méh, amelyeket még az alacsony frekvenciájú hanghullámok rezgései is vonzzák.

Korábban egyébként előfordult már olyan eset, hogy egy mérgeskígyó miatt szakadt félbe egy teniszmeccs, mivel a hüllő birtokba vette a pályát. Ám arra is akadt már példa, hogy egy, a pályán éppen átrepülő denevér okozott döbbenetet. Különösen azért, mert az egyik teniszező a szervájával megölte, az állat pedig holtan esett le a pályára.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ez is érdekelhet Margaréta Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top