nlc.hu
Aktuális

Egy lány meghallotta, hogy apja fiút szeretett volna, szomorú fordulatot vett a történetük

Egy lány meghallotta, hogy apja fiút szeretett volna, drámai fordulatot vett a történetük

Az egyik vita miatt ki kellett hívni a mentőket és a rendőröket is.

Egy 17 éves lány Redditen osztotta meg, milyen érzés volt, amikor szembesült azzal, hogy az apja azért volt vele távolságtartó gyerekkorában, mert fiút szeretett volna.

Mint írta, főként az édesanyja foglalkozott vele, ő volt az, aki nemcsak gondoskodott róla, hanem játszott is vele,  édesapja inkább az ünnepnapokon töltött vele minőségi időt kevés kivételtől eltekintve. Hogy ennek mi volt z oka, az azután derült ki, hogy a lány véletlenül meghallotta, hogy az apja az egyik barátjával arról beszél, bárcsak fia született volna, mert vele sokkal szorosabb lenne a kapcsolata.

Miután a lány ezt elmondta az édesanyjának, szembesítették vele a férfit, ő pedig elköltözött otthonról, visszaköltözött a szüleihez. Később persze hazament, és elnézést kér a gyermekétől, és megígérte, sokkal jobb apa lesz. A lánya azonban nem érte be a bocsánatkéréssel, mert úgy érzi, ennél többet érdemel, a családegyesítés így elmaradt. 

Apa és lánya sötét háttérrel

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

És a történet itt nem ért véget, az apa megpróbált bűntudatot kelteni a feleségében és gyermekükben, és elfajultak a dolgok, amikor kijelentette, lánya biztos nem az övé, ő csak fiúkat tud nemzeni. A lány megpróbálta elmagyarázni, hogy ez azért nem egészen így van, és ez annyira feldühítette az apját, hogy lekevert neki egy pofont, ő pedig válaszképpen lelökte a tornácról. Az anya ezután kihívta a rendőrséget, és miután férfit bevitték a kórházba, letartóztatták kiskorú bántalmazása miatt.  

A kommentelők közül sokan nem hitték el a fentieket, amiatt, hogy ilyen erőszakos módon ért véget, mások viszont azt kívánják a poszt szerzőjének, hogy képes legyen minél hamarabb továbblépni. 

(via Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top