nlc.hu
Aktuális

Varga Judit Hajdú Péter műsorában

Varga Judit Hajdú Péternek beszélt a házasságáról

Mint mondja, senkinek nem kívánja, hogy hasonló dolgokon menjen keresztül.

Varga Judit a napokban közösségi oldalán hosszú posztokban írt házasságáról. Az egykori igazságügyi miniszter állítása szerint volt férje, Magyar Péter fizikailag és lelkileg is bántalmazta őt. Részletesen beszélt arról, milyen módon érték támadások az éjszaka közepén, hogyan sikerült megmenekülnie a házasságából, ezt követően pedig milyen fenyegetéseket kapott Magyar Pétertől. Nem tisztünk eldönteni, hogy Varga Judit állításaiban mennyi az igazság, de az mindenképp fontos kérdés, hogy milyen az a rendszer, vajon mennyire jók azok a törvények, amelyek magát az igazságügyi minisztert sem tudják megvédeni, akinél közelebb pedig senki sem állt a védelemhez?

Varga Judit

Varga Judit (Fotó: Frizbi TV)

Hajdú Péternek számos celeb és híresség öntötte már ki a lelkét a Frizbi TV YouTube-csatornáján, ahol a műsorvezető állítása szerint mindig a kendőzetlen igazságról beszélnek vendégei. Most Varga Judit is úgy döntött, hogy ennek a műsornak a különkiadásában tár fel részleteket arról, miken kellett keresztülmennie

Mint mondja, nem kívánja senkinek, hogy a házastársa titokban hangfelvételt készítsen róla abból a célból, hogy később azzal zsarolhassa. Szerinte Magyar Péter nem politikai célból készítette ezeket, nem is azért, hogy megvédje, hanem azért, hogy őt zsarolhassa. 

Maga a helyzet szörnyen megalázó számomra, mert én egy komoly embernek tartottam magam. Jogász vagyok. Beszélek nyelveket és büszke voltam arra, hogy Magyarországot képviselhettem a brüsszeli vitákban, és mindig igyekeztem távol tartani magam a bulvártól. Egyáltalán nem szerettem volna a magánéletemnek a borzalmait, a személyes poklomat bemutatni az embereknek. Nem azért voltam a magyar kormány tagja, mert nekem ilyen szörnyű házasságom van, és azt bárki lássa, hanem azért, mert volt egy olyan szolgálat, amire engem felkértek és azt nagy tisztelettel és nagy örömmel próbáltam ellátni

 – kezdte Varga Judit. 

Kitért arra, miként követte végig volt férje közéleti szereplését. Állítása szerint azért vannak a gyerekek heti váltásban a szüleiknél, mert Magyar Péter perrel fenyegette. Beszélt arról is, hogy Magyar Péter bezárta őt egy szobába, miközben miniszterként megnyitó beszédet kellett tartania, végül fia szabadította ki. Az interjúk során kollégái tették el a telefonját, hogy még csak ne is lássa a gyalázkodó üzeneteket férjétől. Elmondása szerint folyamatosan lelki terrorban élt, mivel volt férje narcisztikus személyiségzavarban szenved. Varga Judit állítja, hogy a fizikai bántalmazások mellett becsmérlő szavakkal alázta meg őt Magyar Péter, miközben kormánybuktatással is fenyegette, azzal, hogy élőben közvetíti a veszekedéseiket. Még azt is kiemelte, sosem kapott virágot egykori kedvesétől. 

Az egykori igazságügyi miniszter teljes vallomását Hajdú Péternek ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top