nlc.hu
Aktuális

Brutális kegyetlenséggel ölte meg feleségét a férfi

Brutális kegyetlenséggel ölte meg feleségét a férfi

Különös kegyetlenséggel végezte ki feleségét a férfi, aki korábban terrorban tartotta a nőt háziállataik brutális kivégzésével.

Megölte, majd felaprította felesége testét, mindezek után pedig egy héten át tárolta lakásában neje maradványait egy férfi, mielőtt műanyag zacskókban egy folyóba dobta azokat. A kegyetlen férfi, Nicholas Metson még képes volt viccelődni is a rendőrökkel, akik a feleségét keresték: azt mondta nekik, a nő minden bizonnyal az ágy alatt bújkál. A 26 éves nő maradványait 8 nappal eltűnése után találták meg.

Különösen felkavaró az esetben, hogy a férfi brutalitása bár ekkor vált különösen extrémmé, mégsem volt teljesen példa nélküli. Mint kiderült, rendszeresen hódolt “hobbijának”, amely nem volt más, mint az állatkínzás. Ez a motívum pedig felesége bántalmazásában is megmutatkozott: eleinte úgy kínozta a nőt, hogy megölte közös házi kedvenceiket. Kiskutyájukat például a mosógépbe dobta, hörcsögeiket pedig aprítóba és mikrohullámú sütőbe tette. Metsont a bíróság már elítélte családon belüli erőszak miatt, valamint azért is, mert korábbi partnerével közösen készített szexuális tartalmú fotóikat nyilvánosságra hozta. 

Forrás: dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top