nlc.hu
Aktuális

Házasság első látásra Csabi: „az öngyilkosság is megfordult a fejemben"

Házasság első látásra Csabi: „az öngyilkosság is megfordult a fejemben”

Megrázó vallomást tett a Házasság első látásra Csabája.

A Házasság első látásra Csabája nehéz szívvel, de megvált vidéki házától, ahol korábban a volt párjával tervezte a jövőt. Csabi elismert, hogy bár az életében teljesen új fejezetet szeretne nyitni, de megviseli őt lelkileg, hogy meg kell válnia a házától, amit egykori kedvesével terveztek meg. Csabit 10 év után hagyta ott a párja, és úgy érzi, itt az ideje továbblépni – írja a Blikk.

Házasság első látásra Csabija ás az öngyilkosság

(Fotó: Sajtószoba)

“Tíz év ide vagy oda, nagyon megbántott. Hosszú időbe telt, míg feldolgoztam a szakítást. Először bánkódtam, majd megpróbáltam visszaszerezni, aztán önmagamban kerestem a hibát, végül odáig is eljutottam, hogy úgy gondoltam, eldobom magamtól az életemet. Tudom, elég szánalmas, hogy még az öngyilkosság is megfordult a fejemben, de teljesen kilátástalannak éreztem a jövőmet” – mondta Csabi, aki tervei szerint a ház eladása után beköltözik a fővárosba.

Csabi és Gyöngyi házasságában is állandó a veszekedés. Nemrég a friss házasokat a szakértők arra kérték, hogy legyenek összezárva 24 órán keresztül, hogy legyen idejük egymással foglalkozni. Ebből természetesen óriási vita kerekedett. Csabi erélyesen kijelenti Gyöngyinek, hogy ne ölelgesse őt. “De ha nekem nem esne jól, akkor szerinted megölelnélek?”– mondta a friss feleség, akinek nem sikerült meggyőznie Csabit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top